Qui som

Centre Multiespai Psicologia i Educació

Som un centre creat per a cobrir les necessitats de xiquets, adolescents, adults i majors en les àrees de psicologia, psicopedagogia, educació social i neuropsicologia.

Oferim diferents serveis relacionats en l’educació i la salut, utilitzant un programa basat en l’avaluació, diagnòstic i tractament, però sobretot incidint en la prevenció, ajudant i assessorant a les famílies.

El nostre treball està avalat i recomanat per varies entitats i associacions, que han col·laborat amb nosaltres i comprovat la qualitat dels nostres serveis.

Per altra banda, estem en contacte amb centres educatius, ajuntaments, centres de salut per a poder oferir el millor tractament amb coordinació amb totes les entitats involucrades, fent així el tractament més eficaç i obtenint millors resultats.

En tot cas, els nostres professionals estan especialitzats per a poder oferir el tractament més eficaç en cada cas, atenent des d’un punt de vista multidisciplinar i integrador, que ens permet realitzar la millor atenció personalitzada.

  • Som especialistes en trastorns del desenvolupament, en el seu diagnòstic i intervenció.
  • Realitzem serveis a domicili.
  • Treballem dins de l’àmbit escolar i familiar, amb contacte amb els professors, tutors, neuròlegs, psiquiatres…
  • Som professionals altament formats i qualificats, amb una llarga trajectòria.

Tenim les tarifes mes ajustades.

PRIMERA CONSULTA GRATUÏTA