Psicologia

Al Centre Multiespai Psicologia i Educació, comptem amb professionals de la psicologia qualificats amb una extensa formació, preparació i experiència en el sector, d’aquesta manera podem proporcionar assessorament, formació i suport a qualsevol persona que ho sol·liciti.

L’atenció Psicològica del nostre centre ofereix multitud de serveis enfocats a previndre i promoure la salut mental i el benestar personal. Els nostres professionals estan especialitzats per poder oferir el tractament més eficaç en cada cas, sent atesos des d’un punt de vista multidisciplinari i integrador, el que els permet fer una atenció personalitzada.

A més com sabem que cada persona és diferent, disposem de professionals especialitzats que et podran assessorar i guiar depenent dels requisits que tu necessitis i la problemàtica que presents.

Per això, comptem amb diferents àrees d’actuació molt diferenciades.

Adults

Psicología

La psicologia, pretén ajudar a enfrontar a les persones a les diferents dificultats que poder sorgir al llarg de la vida, tant a nivell social, cognitiu, emocional o del comportament, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida.

Infanto - Juvenil

Psicologia

La psicologia infanto-juvenil avalua, diagnostica i intervé en els problemes de desenvolupament social, emocional, cognitiu i comportamental. Per tot això es molt important la col·laboració directa del familiars, sobre tot pares, mares, germans, iaios…

Assessorament Psicològic

Assessorament i ajuda

Al Centre Multiespai Psicologia i Educació, proporcionem assessorament i ajuda psicològica a qualsevol persona, els ensenyem les eines perquè millorin la seva qualitat de vida i, en definitiva, que es dirigeixin al que volen i siguin més feliços. L’assessorament és tant a nivell individual com grupal.

Psicoactiva-t

Cursos, tallers i xerrades

Psicoactiva-t és un espai ampli on oferim cursos, tallers i xerrades destinats a dotar les persones d’una visió més positiva de la vida afavorint el desenvolupament personal i individual. Els tallers són de diferents temàtiques i àrees: autoestima, habilitats socials, motivació, coneixement personal, mindfullness, relaxació, estrès, etc.

Sense ansietat

Psicologia

Avui en dia, vivim amb una sèrie d’altres exigències relatives al nostre èxit, bé sigui acadèmic, laboral, social, etc, a més d’una sèrie d’hàbits poc saludables: presses, conductes additives, possibles relacions personals no saludables …
Tot això provoca que en moltes ocasions ens trobem poc relaxats i amb nivells alts d’estrès i ansietat. No obstant això, estar estressat o estar relaxat és una cosa que es pot controlar. En aquest espai aprendrem procediments pràctics per estar més relaxats mitjançant quatre passos basats en procediments validats en Psicologia per aconseguir superar l’ansietat.